SP és Vastag Csaba tarolt a Fonogram jelöltek közül - Fankadelli, Josh és Jutta, a Road és Tabáni István is nyert

admin küldte be időpontban

Hat kategóriában 18 különdíjat osztottunk szét a márciusban 2-án esedékes Fonogram díjátadóhoz kapcsolódó szavazásunkon. Voksolásunkon a jelöltek ugyanazok voltak, mint a MAHASZ és az EJI által megszervezett rangos elismerésen, de az útóbbinál a szakmai bizottság döntött az elsőségről, míg nálunk kizárólag az olvasói voksok voltak a mérvadóak.

Már csak néhány óra és kiderül, melyek voltak a 2010-es év legjobb albumai. Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, s már az eredmény sem várat sokáig magára. S közben a helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek...

2011. március 2-án, este 8 és 10 óra között a Magyar Televízió élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2010-es év legjobb albumai, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat!

Olvasóink azonban már döntöttek. Nézzük a zene.hu különdíjasokat. A legjobb reklámkeretet kapnak, amit a Zene.hu-n produkciók népszerűsítésére használhatják fel. A legjobbak a Zene.hu különdíját nem a Fonogram-gálán veszik át, hanem azt a menedzsmenten keresztül jutttajuk el.

Az év hazai elektronikus zenei produkciója:
JOSH & JUTTA - 30.7%
JOHN THE VALIANT - 17.5%
COMPACT DISCO - 14.1%

A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, az egykori Arany Zsiráf utódjaként elindított Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet közösen rendezi a Magyar Hangfelvételkiadók Szövetsége és az Előadóművészi Jogvédő Iroda.

A nagyszabású, látványos gálaesten fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója, s a tavalyi év kiemelkedő zenei sikereinek és teljesítményeinek járó elismeréseket illusztris díjátadóktól vehetik át az arra érdemesek, összesen huszonkét kategóriában.

S hogy kik is kapják a díjakat? Megtudhatjuk 2011. március 2-án, azaz ma este 8 órai kezdettel, élőben az m1-en!

Forrás: http://www.zene.hu/20110302_sp_es_vastag_csaba_tarolt_a_fonogram_jelolt…

Ossza meg ismerőseivel!