Dj Flower & Dj Deli feat Goldsound - A börtön ablakában

admin küldte be időpontban

Ki ne ismerné a 60-as évek végén illetve a 70-es évek elején napvilágot látott "A Börtön ablakában" című dalt, amit még Apáinktól hallhattunk először ahogy dúdolgatták magukban! 2016-ban 2 hazai lemezlovas összedugta a fejét és egy új elgondolással rukkoltak elő:

DJ FLOWER aka. Voksán Virág, akinek 10 évvel ezelőtti nem várt berobbanása a szakmába annak idején nagy port kavart, de aki azóta kitartó munkájával, szorgalmával és a zene iránti alázatával, szeretetével bizonyította rátermettségét erre a hivatásra. Eddigi pályafutása alatt több mint 1,500 sikeres nemzetközi és hazai fellépést tudhat maga mögött, melyek között nem kisebb referenciák szerepelnek mint a 2015-ös Winter Music Conference (WMC) Miami-ban, 2014-es Brazil karnevál, Ministry of Sound, a világhírű PACHA club Moszkvában és még számos nívós külföldi és hazai clubbnak és fesztiválnak rendszeres visszahívott(!) fellépője azóta is. Fellépései mellett azonban a producer / saját megjelenésű munkáit sem hanyagolta el, olyan megjelenések munkálataiban vett részt, melyek neves nemzetközi kiadóknál jelentek meg, mint például a “Dj Flower - Jamaican Love”, melyet a német KONTOR/Tiger Records adott ki és amely több mint 1,5 milliós (!) nézettséget ért el a youtube-on.

A világhírű Axwell énekesével, Max C-vel
(Axwell ft. Max C – I found you) is dolgozott közösen: “Dj Flower ft. Max C - Are you ready” című slágerében.

DJ DELI (Deli Zoltán)
DJ Deli nevét az elmúlt 2 évben kezdték megismerni, mivel a 2014-ben elkészített “Honeybeast – Legnagyobb hős” című remixe bejárta az országot és a határmenti területeket is, mint ahogy 2016-ban a “Halott Pénz – Darabokra törted a szívem” Remixe mely az FMX stúdióban lett tökéletesre csiszolva. A polgári nevén ismert Deli Zoltán már 14 éves kora óta foglalkozik zenével, mégis valahogy mindig a háttérben szorgoskodott. Az elmúlt évitizedben rengeteg helyen megfordult, de általában rezindens dj-ként és az ehez kapcsolódó marketing területeken vállalt szereplést és bizonyította rátermettségét! 2016-ban viszont valami megváltozott és számos remix és saját dal is látott napvilágot, melyek nagy része a Hungarosound kiadó gondozásában került kiadásra.

A dal újra felénekelt vocaljáról GOLDSOUND gondoskodott, akinek nevét a legendás Coronita-s bulikból is ismerhetjük.

Ezzel az új meghatározó hangszereléssel indítják most útjára a dalt, mely nem csak egy réteget/célközönséget céloz meg, hanem átöleli a korosztályok közötti különbséget is.
A Single tartalmaz egy igen rádióbarát könnyed Tropical House, Club Edit és egy hosszabb Club Mix verziót is.

Ossza meg ismerőseivel!